Webdesign

Wij realiseren sinds 2008 WordPress websites en WooCommerce webshops. Prachtig design, krachtige functies en geheel aangepast aan de huisstijl van uw bedrijf. Uiteraard mobile responsive, voor een optimale weergave op smartphone en tablet. Vanzelfsprekend geschikt voor zoekmachine-optimalisatie (SEO) voor een goede vindbaarheid van uw website. Voor webshops bieden we mogelijkheden als online betalen (iDeal), voorraad weergave, PDF facturatie, etc. 

Snel, betrouwbaar en betaalbaar!

WORDPRESS WEBSITES EN WEBSHOPS

Recente projecten

Van der Aa media heeft sinds 2008 meer dan 200 WordPress websites en WooCommerce webshops gerealiseerd voor bedrijven in diverse branches. Onderstaand enkele recente projecten. Neem gerust contact op voor meer informatie of referenties in specifieke sectoren. 

WordPress hosting

We leveren website-hosting op snelle, betrouwbare en schaalbare webservers, geoptimaliseerd voor WordPress. Natuurlijk inclusief een SSL certificaat, antivirus en malware preventie. Voor uw mail zijn secure mailservers beschikbaar en integratie met cloudservices zoals Google G-Suite of Microsoft Office 365 is ook mogelijk.

Op onze webservers draaien uitsluitend websites van onze klanten. Geen goedkope shared-hosting met overvolle servers en alle bijbehorende problemen. Wilt u ook veilig, schaalbaar en betrouwbaar uw WordPress website of webshop hosten?

Beheer en onderhoud

We beheren uw website tegen een vast tarief. Continuïteit voor uw website door periodieke updates van alle software. Pro-actief beheer voorkomt problemen. Monitoring, beveiliging en backups worden door ons verzorgd en tevens zijn we beschikbaar voor support en ondersteuning. Maatwerkafspraken voor elke klant!

Ook kunnen wij uw eigen WordPress content-beheerder vervangen of opleiden. We hebben sinds 2008 ervaring in het beheren en onderhouden van WordPress websites. Zowel technisch als inhoudelijk. Ook voor WordPress WooCommerce webshops!

Interesse in onze diensten?

Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden, prijs en doorlooptijd voor uw project. We informeren u graag en u zult aangenaam verrast zijn over onze aanpak. We leveren onze diensten aan bedrijven, instellingen, stichtingen, verenigingen, organisaties en overheden, met name in de provincies Limburg (ook in Belgisch Limburg!) en Noord-Brabant. 

Scroll naar boven