Narrowcasting

Met narrowcasting kunt u de juiste boodschap - op het juiste moment - delen met uw doelgroep op elk denkbare locatie. Onze slimme narrowcasting oplossing is zeer gebruikersvriendelijk (u hoeft bijvoorbeeld geen software te installeren) en u kunt eenvoudig zelf de inhoud beheren. De mogelijkheden zijn legio. Zowel geschikt voor communicatie met uw klanten als intern met uw medewerkers of filialen.

Uw Eigen TV kanaal

Wat is Narrowcasting?

Narrowcasting is een communicatievorm waarbij publiek op een bepaalde locatie wordt bereikt door middel van een of meerdere televisieschermen.

De inhoud van de narrowcast kan bestaan uit reclameboodschappen maar kan ook een informatief karakter hebben. Zo kan narrowcasting bijvoorbeeld in een winkel worden gebruikt om klanten te informeren over nieuwe producten en aanbiedingen. Ook in de horeca en zorginstellingen duikt narrowcasting steeds vaker op. Ook is het een zeer geschikt middel om tussen diverse filialen informatie uit te wisselen of bijvoorbeeld in de kantine uw medewerkers dagelijks te informeren over wetenswaardigheden binnen uw bedrijf.

Van der Aa media levert een slimme narrowcastingoplossing in de cloud. Creëren, publiceren én afspelen gebeurt allemaal binnen een webbrowser. Waar ook ter wereld. U hoeft geen specifieke software te installeren en u beschikt altijd over de laatste versie van onze narrowcasting software.

Apps maken het tonen van verse content eenvoudig. Het is niet meer nodig om alle scherminhoud zelf op te stellen. Met onze apps integreren we veel populaire internetbronnen in uw narrowcast.

Het enige dat u nodig heeft is een tv-scherm of display en een internetverbinding.
Narrowcasting was nog nooit zo eenvoudig!

Interesse in onze diensten?

Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden, prijs en doorlooptijd voor uw project. We informeren u graag en u zult aangenaam verrast zijn over onze aanpak. We leveren onze diensten aan bedrijven, instellingen, stichtingen, verenigingen, organisaties en overheden. Met name in Zuidoost Nederland in de provincies Limburg (ook in Belgisch Limburg!) en Noord-Brabant. 

Scroll naar top